Javna nabava kao rješenje, a ne problem.

Konzultantske usluge u postupcima javne nabave za javni i privatni sektor

Aktualnosti Ugovorite sastanak

Naše usluge

andiva ivana 2 o nama
andiva ivana 1 o nama
Iskustvo, kvaliteta & znanje

ANDIVA

Glavna ideja tvrtke je ponuditi uslugu koja bi omogućila klijentima koji nemaju uspostavljene zasebne odjele za pripremu i provedbu postupaka javne nabave outsourcing postupaka javne nabave, a onima koji imaju, uslugu profesionalnog nadzora i savjetovanja.

  • Višegodišnje iskustvo
  • Rješenja prilagođena korisnicima
  • Kompletna usluga i rješenja
Upoznajte nas
200
Projekata
300
Natječaja
10
Godina poslovanja
50
Klijenata

Digitalizaciju i zaštitu okoliša ne smijemo gledati kroz osobni interes i novčani prihod, već kao alat kojim ćemo budućim naraštajima ostaviti bolji svijet, smatra Ivana Brkić Javorović, direktorica tvrtke Andiva.

marta filipczyk ZXNquSCcBSc unsplash

Uslužna djelatnost mora se graditi na vrijednostima društveno odgovornog poslovanja, prvenstveno u vidu ostvarivanja profita na društveno odgovoran način, dio je vizije poduzeća Andiva.

Ova je tvrtka u svoju misiju ugradila konstantno praćenje trendova u poslovanju, aktivno praćenje zakonskih regulativa i kontinuirano usavršavanje kako bi svojim klijentima osigurali unaprjeđenje poslovnih procesa u skladu sa suvremenim dostignućima.

No, ono što je važno za istaknuti,  sve od navedenoga prvo primjenjuju u vlastitom poslovanju, što pokazuje i Zeleni certifikat koji je Andiva zaslužila za digitalnu izvrsnost i društveno odgovorno poslovanje.

Podsjetimo, ekološki projekt Zeleni certifikat, najvećeg informacijskog posrednika tvrtke Elektronički računi, pokrenut je krajem 2021. godine kako bi se odalo priznanje tvrtkama i organizacijama koje su uspješno implementirale digitalizirane procese u svoje poslovanje i svojim djelovanjem poboljšavaju kvalitetu života te pozitivno utječu na okoliš i zajednicu.

Više pročitajte na: https://digitalnoposlovanje.hr/zelena-tranzicija-je-neizbjezna-a-nasa-duznost-je-ostaviti-bolji-svijet-buducim-narastajima/

Novosti, najave, natječajiAktualnosti

Kontaktirajte nas

bonitet

Adresa

Hrvatska —
Vijenac Petrove Gore 9
31000, Osijek